Під магазинобудуванням мається на увазі комплексний підхід до організації та облаштування торгових точок. Планування майданчиків і грамотне розміщення торгового та промислового обладнання відповідають за рентабельність майбутньої торгової точки. Компанія “Реал-сервіс” допоможе спроектувати і організувати систему центрального холоду при облаштуванні торгового майданчика.
Важливу роль у процесі створення, організації та облаштування торговельного майданчика займається система холодопостачання. Наприклад, практичність, надійність і функціональність системи виносного “холоду” залежить від безлічі факторів, зокрема використовуваного професійного холодильного обладнання, монтажу трубопроводу та інженерних розрахунків. Неточності та помилки на будь-якому етапі можуть призвести до некоректної роботи всієї системи.
Станції центрального холодопостачання, більш надійні порівняно з вбудованими агрегатами за рахунок уніфікації компресорів і більш обмеженого асортименту обладнання, тому знайти запчастини для обслуговування і ремонту не складає великої праці. На відміну від вбудованого холоду, який спроектований вже під стандартні умови і не завжди придатний для спекотних регіонів, виносна система холодопостачання проектується під кожен конкретний магазин з урахуванням кліматичних умов того регіону, де знаходиться торгове підприємство.
Одним з головних аргументів на користь виносного холоду є використання спеціалізованих торговельних меблів. Вона дозволяє створити цілі лінії без проміжних стінок, що більш зручно і презентабельно. Такі меблі, крім усього іншого, мають більш сучасний дизайн і широкий вибір аксесуарів.
Система виносного холодозабезпечення зазвичай складається з двох багатокомпресорних станцій центрального холодопостачання, встановлених в окремому приміщенні, і двох повітряних конденсаторів, розташованих на зовнішній стіні або даху будівлі. Одна станція зі своїм конденсатором забезпечує холодом все середньоторкане холодильне обладнання (з робочим режимом від -2 до + 10 ° С), друга – низькотемпеолог не (до -25 ° С). За бажанням замовника до середньобудинкової станції можна підключити кліматичні цехи з температурним режимом до + 12 ° С. Також є можливість підключити холодильні обсяги з температурою -8… -5 ° С.
Надійність системи виносного “холоду” залежить не тільки від встановленого на підприємстві обладнання, а й від того, наскільки грамотно зроблено інженерний розрахунок і монтаж трубопроводів.
Зазвичай робота з оснащення торговельного об ‘єкта включає в себе кілька обов’ язкових етапів
Первинне консультування. Визначення формату об ‘єкта, товарних груп, асортиментного переліку, функціонального складу обладнання, системи холодопостачання. Підбір холодильного, торгового, технологічного обладнання.
Розробка проекту технологічного планування. Планування торговельного залу, складських, підсобних, адміністративних приміщень і цехів виробництв.
Фахівці нашої компанії можуть виконати установку системи центрального холоду для магазинів, починаючи від установки окремих видів пристроїв до комплексного монтажу всієї системи. Наші інженери допоможуть прорахувати всі елементи, без яких не обійдеться монтаж, а також допоможуть підібрати оптимальне обладнання.