М'ясо - це швидкопсувний продукт, для заощадження властивостей якого потрібні особливі умови зберігання. Будь-яка компанія, що займається виробництвом або продажем м'ясної продукції, користується спеціальним холодильним обладнанням. Підприємство по випуску м'ясних виробів (в тому числі, і різних напівфабрикатів з м'яса), оснащується промисловими холодильниками. Невеликих шаф-холодильників в даному випадку недостатньо, тут йдеться про спеціальних холодильних камерах для м'яса. Компанія «Реал-сервіс» спеціалізується на монтажі промислових холодильних установок для великих підприємств. За бажанням замовника може бути виконано оснащення виробничого об'єкта холодильним обладнанням з нуля, або окремо надана установка для охолодження м'яса. При підборі технічного рішення потрібно віддавати перевагу тим машинам, продуктивність яких трохи вище необхідної для наявної системи. Певний запас потужності робить підприємство більш гнучким і підготовленим до нестандартних ситуацій.
Як організовується зберігання охолоджених напівтуш? Ми багато років обслуговуємо харчові переробні виробництва в якості постачальника всього комплексу морозильного і холодильного устаткування. У число наших основних клієнтів входять птахоферми і м'ясокомбінати.
Охолоджене м'ясо зберігається в середнєтемпературних холодильних камерах. У них підтримується спеціальний температурний режим і рівень вологості. В такому мікрокліматі не відбувається розвитку хвороботворних мікробів. Одночасно з цим зберігаються ті біологічні процеси, в результаті яких поліпшуються органолептичні якості м'яса.
Представлене на сайті нашої компанії обладнання відповідає всім перерахованим вище вимогам. Широкий модельний ряд дозволяє підібрати необхідні одиниці техніки в залежності від запитуваних температурних режимів (середньо та низькотемпературні) і потужності. Звертайтеся по допомогу до наших консультантів і вони допоможуть зробити вам правильний вибір!